Άφησαν τον γείτονά τους να κοιμηθεί στον καναπέ και έσφαξε το παιδί τους

Ένα ζευγάρι που επέτρεψε σε έναν φίλο και γείτονά τους να κοιμηθεί στον καναπέ του σπιτιού του, ανακάλυψε έντρομο ξυπνώντας...
ότι ο άνδρας είχε δολοφονήσει άγρια τον 4 ετών γιο τους.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν χθες σε βρετανικό δικαστήριο, ο ψυχοπαθής Ανουάρ Ντάνιελ Ρόσερ, τον οποίο το ζευγάρι θεωρούσε έναν ακίνδυνο γείτονα, εμφανίστηκε το μοιραίο βράδυ στο σπίτι τους και τους ζήτησε να κοιμηθεί στον καναπέ τους.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, ωστόσο, και όσο το ζευγάρι κοιμόταν ανυποψίαστο, ο 33χρονος Ρόσερ μπήκε στο δωμάτιο του 4χρονου Ράιλι Τέρνερ κρατώντας τέσσερα μαχαίρια και μαχαίρωσε με μανία το άτυχο αγόρι 30 φορές.

Στη συνέχεια, ο 33χρονος πρώην στρατιωτικός μπήκε αθόρυβα στην κρεβατοκάμαρα των γονιών του μικρού Ράιλι και αποκοιμήθηκε στο πάτωμα, δίπλα ακριβώς στο κρεβάτι του ζευγαριού.

Ξυπνώντας και βλέποντας δίπλα στο κρεβάτι της τον γείτονά της, η 26χρονη μητέρα του Ράιλι, Σάρον, του ζήτησε έξαλλη να φύγει από το σπίτι, ενώ, λίγη ώρα αργότερα, παρατηρώντας ότι το φως στο δωμάτιο του 4χρονου ήταν ανοιχτό, ο πατέρας του Ράιλι βρήκε το παιδί του ημίγυμνο και αιμόφυρτο, ξαπλωμένο στο κρεβάτι του, έχοντας τον λαιμό του κομμένο.

Το άτυχο αγόρι είχε στραγγαλιστεί, μαχαιρωθεί επανειλημμένως και δεχθεί σεξουαλική επίθεση.

Ακούγοντας τις κραυγές των γονιών του θύματός του, ο Ρόσερ, ο οποίος βρισκόταν ακόμα μέσα στο σπίτι της οικογένειας, πρόλαβε να δραπετεύσει, ωστόσο συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

directnews.gr