Αρχιφύλακας μπλεγμένος σε υπόθεση ναρκωτικών

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος βρίσκεται ήδη σε διαθεσιμότητα για άλλη υπόθεση, εξέδωσε ο ανακριτής της Πρέβεζας. ...

Ο αστυνομικός κατηγορείται για εμπλοκή στο κύκλωμα εμπορίας και διακίνησης 805 κιλών χασίς, τα οποία κατασχέθηκαν στην παραλία του Βάλτου της Πάργας, πριν από δέκα ημέρες.

Οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν, πραγματοποίησαν μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Βάλτο, τα ξημερώματα της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου, την ώρα της μεταφοράς των ναρκωτικών με σκάφος από την Αλβανία στην ακτή του Βάλτου.


Κατά την επέμβαση κατασχέθηκαν 19 σάκοι με ναρκωτικά και το σκάφος της μεταφοράς τους, ενώ συνελήφθησαν δύο Αλβανοί και ισάριθμοι Παργινοί.

Στη συνέχεια, συνελήφθη στην Αθήνα ο Έλληνας ιδιοκτήτης του σκάφους, ενώ το πρωί εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης για τον αρχιφύλακα.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση της 8ης Φεβρουαρίου, κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης ένας Αλβανός ο οποίος πέρασε στη χώρα του με κινηματογραφικό τρόπο, καθώς με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, έσπασε τις μπάρες στον μεθοριακό σταθμό της Κακκαβιάς τόσο στο ελληνικό όσο και στο αλβανικό φυλάκιο.

Η διακίνηση των ναρκωτικών από την Αλβανία προς την Ελλάδα είναι υπόθεση που έχει θέσει σε εγρήγορση τις αστυνομικές Αρχές στην Ήπειρο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ