ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Φόρο τιμής στους Αστυνομικούς που θυσιάστηκαν θα αποτίσει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ΔΕΗΣΗΣ

Όπως έχει καθιερωθεί, το Α’ Ψυχοσάββατο κάθε έτους αποτίουμε φόρο τιμής σε όλους τους συναδέλφους μας οι οποίοι, πιστοί στον όρκο τους, θυσιάστηκαν εν ώρα υπηρεσίας, υπεραμυνόμενοι των συμφερόντων την ελληνικής κοινωνίας και των Ελλήνων πολιτών.  ...

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς , αποτίοντας φόρο τιμής στους συναδέλφους αστυνομικούς που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος πραγματοποιεί επιμνημόσυνη δέηση το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου  2014  και  ώρα 09:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα Νέας Λεύκης Καστοριάς.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οφείλουμε να τιμήσουμε τους Ήρωες του αστυνομικού λειτουργήματος και να ευχηθούμε, στο δύσκολο και επικίνδυνο έργο που επιτελούμε, να μην προστεθούν άλλα θύματα στο μακρύ κατάλογο των αδικοχαμένων συναδέλφων μας.
 Είναι χρέος όλων μας να μην λησμονούμε όλους αυτούς, που με περίσσεια αυταπάρνηση και θάρρος, έχοντας ως κεντρικό άξονα την ασφάλεια του Πολίτη, πρόσφεραν τη ζωή τους βυθίζοντας σε θλίψη τους οικείους τους και την οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε σ’ αυτήν την σεμνή Τελετή Μνήμης των πεσόντων στο καθήκον συναδέλφων μας.    
                             
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΑΤΣΗΣ ΘΩΜΑΣ                            ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΜΗΝΑΣ      

eaykastorias.blogspot.gr