Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Νεστορίου ανακοίνωσε επίσημα ο Αποστόλης Τζιώτζης

Ουκ ολίγοι, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα της ΣΕΝΤΡΑΣ, είναι οι …μνηστήρες του δημαρχιακού θώκου Νεστορίου, χωρίς, ωστόσο, μέχρι πριν από λίγες ημέρες να έχει ανακοινώσει κανείς εξ αυτών επισήμως την υποψηφιότητά του.  ...

Τα δεδομένα αυτά ήρθε να αλλάξει ο περιφερειακός σύμβουλος Καστοριάς, Αποστόλης Τζιώτζης, ο οποίος, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Χρήστου Γκοσλιόπουλου ότι αποσύρεται από την τοπική αυτοδιοίκηση α’ βαθμού, πήρε τη …σκυτάλη και προχώρησε σε ανακοινώσεις περί της δικής του υποψηφιότητας στον δήμο Νεστορίου, η οποία, πλέον, θεωρείται δεδομένη.




Η υποψηφιότητα του εξ Επταχωρίου καταγόμενου, Αποστόλη Τζιώτζη στο δήμο Νεστορίου, μετά από μια 11χρονη πορεία στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης β’ βαθμού (στη Νομαρχία Καστοριάς και στην Περιφέρεια), είναι ανεξάρτητη, χωρίς τη στήριξη κάποιου κόμματος, καθώς, όπως τόνισε ο υποψήφιος, υπολογίζει στις τοπικές κοινωνίες, έχοντας, μάλιστα, καταλήξει στον πυρήνα του συνδυασμού του, χωρίς, όμως, να έχει «κλείσει» το ψηφοδέλτιό του, το οποίο είναι ανοιχτό για άλλες συμμετοχές.

”Επιδιώκω, μέσα από την υποψηφιότητά μου, να βοηθήσω τον τόπο μου και να υποστηρίξω την υλοποίηση των δράσεων που τα τελευταία χρόνια έχουν δρομολογηθεί για την περιοχή μου, είτε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση είτε από την Περιφέρεια. Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μου, υπήρχε ένα …όραμα σχετικά με το πού θέλουμε να φτάσουμε την περιοχή του Γράμμου, να αναδείξουμε τις ομορφιές του και να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες υποδομές. Ως Περιφερειακή Ενότητα, είχαμε στενή συνεργασία με το δήμο και αυτό βοήθησε να πετύχουμε πάρα πολλά πράγματα, όπως, άλλωστε, φάνηκε στον απολογισμό του δημάρχου, γιατί έγινε πραγματικά μια μεγάλη προσπάθεια ανάδειξης του Γράμμου. Για μένα, είναι υποχρέωση να συνεχίσω αυτό το έργο και με όραμα και συνεργασία, όλοι μαζί, θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά στην περιοχή του Γράμμου”, τόνισε ο κ. Τζιώτζης, δεσμευόμενος να είναι στο πλευρό όλων των δημοτών, χωρίς διακρίσεις, όπως απέδειξε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

sentra.com.gr