Καταργείται ο φόρος πολυτελείας στα γουναρικά μεταξύ των επιχειρήσεων

Μετά τις συναντήσεις που είχαμε με το σύνολο των φορέων του κλάδου της Γουνοποιίας τόσο με το Υπουργείο Οικονομικών όσο και με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ήδη με διάταξη του Νομοσχεδίου που ψηφίστηκε την...
Κυριακή 30 Μαρτίου στη Βουλή, άρθρο 3, παράγραφος Β2, εδάφιο 10, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ο φόρος πολυτελείας 10 % που σήμερα επιβάλλεται στα εγχωρίως παραγόμενα γουνοποιητικά προϊόντα που πωλούνται χονδρικώς στο εσωτερικό της Χώρας μεταξύ των επιχειρήσεων.

Μετά την εξέλιξη αυτή η κ. Αντωνίου δήλωσε:

« Πρόκειται για ένα ακόμη θετικό βήμα στην προσπάθεια της Κυβέρνησης για την ενίσχυση του Κλάδου της Γουνοποιίας. Όλο το προηγούμενο διάστημα είχα τονίσει ότι όταν κινούμαστε ενωμένοι και με επιχειρήματα θα φέρνουμε θετικά αποτελέσματα. Οι συνεχείς μας επισκέψεις στα αρμόδια Υπουργεία αλλά και οι επισκέψεις των Υπουργών στις εκθέσεις Γούνας είναι απαραίτητα στοιχεία για να προωθήσουμε τα συμφέροντα του Κλάδου της Γουνοποιίας που αποτελεί τον ισχυρότερο πνεύμονα ανάπτυξης για τον τόπο μας. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε και είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα ακούσουμε και άλλα καλά νέα».

neakastoria.gr